Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Personal Studios

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

10€ για ένα (1) ωριαίο μασάζ σε θερμικό κρεβάτι Nuga Best ΝΜ-5000Ρ!! Στο υπερπολυτελές Personal Studio Body Science στα Μελίσσια

13
αγορές

Η προσφορά έληξε

01-10-2017

 
Επιτυχής προσφορά

13 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
10
0%
0
 

Λίγα Λόγια

Η εταιρία ‘BODY SCIENCE’ είναι μια νεοσύστατη εταιρία στο χώρο του ‘FITNESS’, στην οποία σκοπός και φιλοσοφία της είναι το: ’LIFELONG EXERCISE’.

Η δημιουργία, δηλαδή και η υποστήριξη εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν στον κάθε άνθρωπο να γυμνάζεται Δια-Βίου.

Με πίστη στις υπηρεσίες ‘FITNESS’ για τον άνθρωπο και με σύμμαχο τη γνώση για τα οφέλη υγείας που προκύπτουν από την μακροχρόνια δραστηριότητα, η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται σε μια και μόνο αρχή.

Στην εύκολη ένταξη της Φυσικής Δραστηριότητας στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και όχι στην αλλαγή του τρόπου ζωής για να έχουμε τα οφέλη υγείας από αυτή.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός θα πρέπει, όμως και οι υπηρεσίες να καλύπτουν

3 βασικά σημεία:

• Την ταχύτητα των συνεδριών

• Την αποτελεσματικότητά τους

• Το χαμηλό κόστος

Σε ένα χώρο που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για εσάς, υπερασπιζόμενοι την ιδιοτικώτητά σας και με τη συμμετοχή σύγχρονων μηχανημάτων (αναγνωρισμένα με ιατρικές πιστοποιήσεις και ISO), έχουμε εξασφαλίσει τις ιδανικές υπηρεσίες υγείας και άσκησης. Με συνεδρίες από μόλις 20’ και

πάντα με την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή διατηρούμε τον έλεγχο για την ομαλή διεξαγωγή των ασκήσεων, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στην προπόνησή σας και την κατάλληλη καθοδήγηση για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Όροι Προσφοράς

  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη μέλη 
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 694.614.0701
  • Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι (1) ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου (ένα ανά όνομα).
  • Το κουπόνι περιλαμβάνει Ένα (1) ωριαίο μασάζ σε θερμικό κρεβάτι Nuga Best.

Στοιχεία επιχείρησης

Kέας 5,
Μελίσσια
τηλ. 210 99.65.680 (10:00 - 18:00) / 694.61.40.701

Tip

Σε ένα χώρο που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για εσάς, υπερασπιζόμενοι την ιδιοτικώτητά σας και με τη συμμετοχή σύγχρονων μηχανημάτων (αναγνωρισμένα με ιατρικές πιστοποιήσεις και ISO), έχουμε εξασφαλίσει τις ιδανικές υπηρεσίες υγείας και άσκησης

 

Χάρτης

1