Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Γυμναστήρια

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

10€ για έναν (1) μήνα Virtual Class στο μοντέρνο «Revive Personal Training & Small Groups» στην Καλλιθέα! Ολιγόμελη εικονικά μαθήματα με τους πιο καταξιωμένους γυμναστές!!

1
αγορές
  • 10€ για έναν (1) μήνα Virtual Class στο μοντέρνο «Revive Personal Training & Small Groups» στην Καλλιθέα! Ολιγόμελη εικονικά μαθήματα με τους πιο καταξιωμένους γυμναστές!!
  • 10€ για έναν (1) μήνα Virtual Class στο μοντέρνο «Revive Personal Training & Small Groups» στην Καλλιθέα! Ολιγόμελη εικονικά μαθήματα με τους πιο καταξιωμένους γυμναστές!!
   

Η προσφορά έληξε

31-05-2020

 
Επιτυχής προσφορά

1 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
10
0%
0
 

Λίγα Λόγια

Σκοπός του Revive Personal Training & Small Groups είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τους ασκούμενους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Την υγεία, την φυσική κατάστασή τους, αλλά και την αυτοπεποίθησή τους, μέσω των πλέον σύγχρονων μεθόδων προπόνησης και εκγύμνασης.
 
Η ιδέα του Revive Personal Training & Small Groups δημιουργήθηκε πρωτίστως από το πάθος μας για το fitness, σε συνδυασμό με την θέληση και την γνώση. Mέσα από το fitness μπορεί ο καθένας μας να αλλάξει και να βελτιώσει την ζωή του παρέχοντας τις απαντήσεις και τους τρόπους ώστε να εξασφαλίσει υγεία, εκτόνωση από το στρες, ευρωστία και το σώμα που επιθυμεί να έχει. Πράγματα τα οποία είναι και τα κύρια ζητούμενα του κάθε γυμναζόμενου στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Η ιδέα αυτή άλλωστε αποτυπώνεται στα μότο μας «Your Training, Our Pasion» και «Revive Yourself».
 
Εδώ συνδυάζουμε αποδοτική γυμναστική, προπόνηση και διασκέδαση, στον φιλικό και ολοκαίνουριο χώρο του REVIVE Personal Training & Small Groups.

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/05/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

 

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

 

- Ένας (1) μήνας Virtual Class.

 

Λίγα λόγια για το Virtual Class

Είκοσι (20) επιπλέον ώρες ολιγομελών ομαδικών προγραμμάτων από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες γυμναστές και με τα πιό σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Ποικιλία από ολιστικά, καρδιοαναπνευστικά και δυναμικά προγράμματα για όλες τις κατηγορίες ασκουμένων ανεξαρτήτως από ηλικία, φύλο και φυσική κατάσταση.

 

Η ακύρωση των συνεδριών πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρείς (3) ώρες νωρίτερα του προγραμματισμένου ραντεβού. Η έγκαιρη ακύρωση του ραντεβού συνεπάγεται την μεταφορά αυτού την τρέχουσα εβδομάδα.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα

 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 13:00 και 16:00 - 22:00  . Σάββατο 10:00 - 13:00.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη για το ίδιο γυμναστήριο.

 

H προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμένα μέλη.

 
Η προσφορά δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους. 
 
 
Για τυχόν απορίες και πληροφορίες σχετικά με το γυμναστήριο καλέστε στο 694.61.40.701 προτού προβείτε σε αγορά.
 
Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.
 

Στοιχεία επιχείρησης

Σωκράτους 76
Καλλιθέα
τηλ. 210 99.65.680 (10:00 - 18:00) / 694.61.40.701
 

Χάρτης