Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Γυμναστήρια

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

€49 για τρεις (3) μήνες συνδρομής στα Alter Life στην Αγία Παρασκευή, Νέο Φάληρο και Δραπετσώνα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα! Αρχικής αξίας €109 - Έκπτωση 55%

10
αγορές
  • €49 για τρεις (3) μήνες συνδρομής στα Alter Life στην Αγία Παρασκευή, Νέο Φάληρο και Δραπετσώνα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα! Αρχικής αξίας €109 - Έκπτωση 55%
  • €49 για τρεις (3) μήνες συνδρομής στα Alter Life στην Αγία Παρασκευή, Νέο Φάληρο και Δραπετσώνα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα! Αρχικής αξίας €109 - Έκπτωση 55%
   

Η προσφορά έληξε

14-05-2019

 
Επιτυχής προσφορά

10 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
109
55%
60

Επιλογές προσφοράς

€49 για τρεις (3) μήνες συνδρομής στα Alter Life στην Αγία Παρασκευή, Νέο Φάληρο και Δραπετσώνα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα! Αρχικής αξίας €109 - Έκπτωση 55%

€49 για Τρεις (3) μήνες συνδρομή με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων στο Absolute Gym στην Αγία Παρασκευή.
€49
€49 για Τρεις (3) μήνες συνδρομή με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων στο Absolute Gym στη Δραπετσώνα.
€49
€49 για Τρεις (3) μήνες συνδρομή με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων στο Absolute Gym στο Νέο Φάληρο.
€49
 

Λίγα Λόγια

Ο λόγος που οι περισσότεροι ξεκινούν την ενασχόλησή τους με το χώρο της γυμναστικής είναι για να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μία πιο εναλλακτική και πιο ωφέλιμη καθημερινότητα.

Αυτό ακριβώς προσφέρουν στους ασκούμενούς του, τα γυμναστήρια Alter Life. Μία εναλλακτική ζωή, στην οποία σηματοδοτείται η μετάβαση σε μία άλλη κατάσταση, εκεί που ο πόνος, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι περιορισμοί δεν μπορούν να σας κρατήσουν μακριά από τα όνειρά σας.

Στα γυμναστήρια Alter Life θα κατανοήσετε πως το σώμα και το μυαλό έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Άλλωστε ποιος μπορεί να είναι ο στόχος ενός γυμναστηρίου; Να δείξει στον ασκούμενο πως μπορεί να δείξει την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό του.

Οι περισσότεροι από υπερβάλλοντα ζήλο για να αποκτήσουν ένα ωραίο σώμα «πέφτουν» συχνά σε παγίδες, με αποτέλεσμα να καταπονούνται και να φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Εάν δώσετε στο σώμα σας την προσοχή που του αξίζει, τότε η εναλλακτική ζωή που επιθυμείτε θα είναι σύντομα μέρος της καθημερινότητάς σας. Και θα την βρείτε σε ένα από τα 18 συνολικά γυμναστήρια Alter Life σε Ελλάδα και Κύπρο!

Όροι Προσφοράς

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό vouchers και η προνομιακή τιμή είναι λόγω διαφημιστικών ενεργειών του ομίλου Alter Life με το Gimnastirio.gr

 

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 31/07/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

 
Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:
 
- Τρεις (3) μήνες συνδρομή με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων σε ένα από τα 3 Absolute Gym στην Αττική
 
- Η εγγραφή είναι δωρεάν
 
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κάθε χώρο πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους:
 
 
 
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστων κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 κουπόνι σε κάθε όνομα).
 
 
H προσφορά ισχύει για ΜΟΝΟ για νέα μέλη.
 
 
Για τυχόν απορίες και πληροφορίες σχετικά με το γυμναστήριο καλέστε στο 694.61.40.701 προτού προβείτε σε αγορά.
 
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Gimnastirio.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 694.61.40.701.
 

Στοιχεία επιχείρησης

Ελλάδα
 

Χάρτης

Διαθέσιμη σε 3 Τοποθεσίες :

Λεωφόρος Μεσογείων 483, Αγία Παρασκευή

Εθνικής Αντιστάσεως 173, Δραπετσώνα

Καραολή Δημήτριου & Σοφιανοπουλου, Νέο Φάληρο

1