Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Γυμναστήρια

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

17€ για ένα (1) μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω. Προγράμματα Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch, Sculpt και ακόμα προπόνηση σε Mini Group Personal, 1 Συνεδρία σε Pilates Reformer και 1 προπόνηση Cross Training! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 62%!

37
αγορές
  • 17€ για ένα (1) μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω. Προγράμματα Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch, Sculpt και ακόμα προπόνηση σε Mini Group Personal, 1 Συνεδρία σε Pilates Reformer και 1 προπόνηση Cross Training! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 62%!
  • 17€ για ένα (1) μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω. Προγράμματα Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch, Sculpt και ακόμα προπόνηση σε Mini Group Personal, 1 Συνεδρία σε Pilates Reformer και 1 προπόνηση Cross Training! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 62%!
   

Η προσφορά έληξε

13-02-2020

 
Επιτυχής προσφορά

37 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
45
62%
28
 

Λίγα Λόγια

Το Entasis Fitness Gym ιδρύθηκε το 1996 με τη φιλόδοξη για την εποχή ιδέα να αποτελέσει έναν απόλυτα οργανωμένο και φιλόξενο χώρο στον οποίο θα γυμνάζεται όλη η οικογένεια. Σήμερα πλήρως ανακαινισμένο και σε νέα διεύθυνση, το Entasis Fitness Gym, με την εμπειρία πολλών ετών, στο χώρο του fitness και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις της παρούσας εποχής, είναι έτοιμο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εναλλακτική μορφή εκγύμνασης απευθυνόμενη σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία ή μη.

Τα Προγράμματα μας απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας , φυσικής κατάστασης και προσωπικούς στόχους προπόνησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο δρόμο της σωματικής και ψυχικής σας απελευθέρωσης.Έτσι επιτυγχάνετε τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!! Στο Γυμναστήριο μας όμως θα βρείτε, εκτός των άλλων,  ομαδικά προγράμματα όπου παρέχεται μεγάλη ποικιλία προπονητικών ερεθισμάτων ,με τη βοήθεια των γυμναστών μας.

Επίσης στο Entasis Fitness Gym θα νιώσετε τη διαφορά κάνοντας  Personal Training ή mini Group training, η μέθοδος γυμναστικής όπου ο αθλούμενος, καθοδηγείται και επιτηρείται από τον προσωπικό του γυμναστή έχοντας την ευκαιρία ατομικής φροντίδας και αφοσίωσης, με ευελιξία και εξατομίκευση των προγραμμάτων του απολαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες και επαναστατικές μεθόδους γυμναστικής απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές του ανάγκες.

 

Όροι Προσφοράς

 
Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 29/02/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).
 
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:
 
- Δωρεάν Εγγραφή.
 
- Έναν μήνα χρήση οργάνων ενδυνάμωσης.
 
- 1 μήνα συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch, Sculpt
 
- 1 μήνα προπόνηση σε Mini Group Personal
 
- 1 Συνεδρία Pilates Reformer
 
- 1 Προπόνηση Cross Training
 
 
 
​Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη για το ίδιο γυμναστήριο.
 
 
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο στο 210.99.65.680 (10:00 πμ - 18:00 μμ) ή 694.6140.701
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι (1) ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου (1 σε κάθε όνομα).
 
Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του γυμναστηρίου & ΔΕΝ λειτουργούν αθροιστικά (π.χ 2 κουπόνια - 2 μήνες).
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
 
Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo GIMNASTIRIO.GR. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 6946140701

 

Στοιχεία επιχείρησης

Θηβών 357
Αιγάλεω
τηλ. 210 99.65.680 (10:00 - 18:00) / 694.61.40.701

Tip

Το Entasis Fitness Gym ξεκήνισε να γράφει την δική του ιστορία στον αθλητικό χώρο απο το 1966 στον χώρο του Αιγάλεω.

 

Χάρτης