Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Γυμναστήρια

29 Ενεργές προσφορές

19€ για εγγραφή κι έναν (1) μήνα στο πρόγραμμα FiTathlon Cross Training, του γυμναστηρίου Arena OAKA Stadium, στο Μαρούσι. Πρόκειται για προπονητικό πρόγραμμα σε σταθμούς που συνδυάζει stretching, yoga, pilates, TRX, βάρη, σχοινιά για γρήγορο κάψιμο λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, ανάπτυξη μυϊκής δύναμης κ αντοχής. Το σώμα σας αλλάζει μετά από ένα μήνα προπόνησης. Aρχικής Αξίας 55€ - Έκπτωση 65%!

66
αγορές

Η προσφορά έληξε

02-07-2019

 
Επιτυχής προσφορά

66 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
55
65%
36
 

Λίγα Λόγια

Οι δυνατοί χαρακτήρες δημιουργούνται από την προσπάθεια και την αλλαγή, οι αδύναμοι από τη στασιμότητα. Στο Arena OAKA Stadium θα συναντήσεις ανθρώπους από την πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό Fitness Center, όπου το παραδοσιακό Shotokan Karate που διδάσκει ο δάσκαλος με παγκόσμιες διακρίσεις, Γιώργος Μπαλωμένος, συναντά δημιουργικούς, από τους πλέον ενημερωμένους στον χώρο, προπονητές του Cross Training και όλοι μαζί δημιουργούν τις ιδιαίτερες συνθήκες για όσους αναζητούν να δυναμώσουν όχι μόνο το σώμα, αλλά παράλληλα το πνεύμα τους.

Απευθύνεται σε ενήλικες, παιδιά, οικογένειες, που θέλουν να ξεδώσουν, να περάσουν καλά μέσα από την ένταση και να αποκτήσουν μια καρδιά που δεν κουράζεται, ούτε σκληραίνει και έναν χαρακτήρα που ποτέ δεν λυγίζει. Εκεί όπου η γνώση θα σου χαρίσει δύναμη, αυτοπεποίθηση και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό: για τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2019 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).
 
Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες του προγράμματος.
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:Έναν μήνα συνδρομή στο FiTathlon Cross Training, στο γυμναστήριο Arena OAKA Stadium.
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για ατομική χρήση και 1 κουπόνι με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (έως 1 στο κάθε όνομα).
 
Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά και δεν συνδυάζεται για συνεχόμενους μήνες.
 
H προσφορά ισχύει για ΜΟΝΟ για νέα μέλη του γυμναστηρίου.
 
Για την εγγραφή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που εμφανίζεται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
 
Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για αγορά μέσω του GIMNASTIRIO.GR.
 

Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. 

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 694.61.40.701

Στοιχεία επιχείρησης

O.A.K.A / Mαρούσι
τηλ. 698.60.99.129.

Tip

Το ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, άνετο και λιτό, άρτια εξοπλισμένο με όλα τα όργανα για κάθε απαίτηση λειτουργικής προπόνησης.

 

Χάρτης

Κοντινά Deals

1